Wat is iets wat je al heel lang wilt of iets dat echt fijn en goed voor je zou zijn of iets wat je heel blij maakt? Alleen het komt er maar niet van, al die stemmetjes met hun twijfels en bezwaren. Je begint er maar niet aan. Het lukt niet, het is teveel en hoe dan...?

Hoe zou het zijn als je deze week stopt met datgene wat je niet meer wilt en een eerste stap zet naar datgene wat je wilt?

The greatest pep talk ever

Biz startup checklist


... vooruit te zetten. Om keuzes te maken en hiervoor durven te gaan. Het kan zijn dat je vastloopt met een concreet project of droom die maar niet van de grond komt of mentale gedachten die je tegenhouden om het leven te leven waarvan je zó blij wordt.

Ik help je 
om stappen...

het kan anders!

Vaak blijft het bij een gedachte. Echt actie ondernemen heeft lef  + tijd nodig. Ik help je om ruimte in te nemen, om durf te ontwikkelen en mogelijkheden te zien. 

3-maanden-avontuur

Zo kan ik je helpen.

meedenk-sessie

Je weet wat je zou willen [veranderen] in je leven. Je weet misschien hoe je dit kunt gaan doen. Maar ja, dan nog doen en dit volhouden. Geen easy job naast alles in je leven. Daarom help ik je om dingen concreet te maken in je leven. Zodat jij echt gaat doen wat je in je hoofd hebt bedacht. Ik zorg dat je het volhoudt. 

Wanneer je vastloopt en  je weer rust en overzicht in je gedachten wilt, zodat je weer verder kunt. Die uitdaging even van alle kant bekijken én ontdekken hoe het anders kan. Ik help je aan verfrissende gedachten, ruimte voor jezelf en anders denken. 

← Right this way!

ontdek het hier!

Heb ik alles al wel geleerd in het leven, dat ik daarom jou help? Nee. Ik leer echt elke week nog zoveel over mezelf, het leven, processen etc. Maar door de veranderingen die ik zelf heb meegemaakt, heb ik ervaren dat dingen anders kunnen of dat er bijvoorbeeld echt weer mogelijkheden zijn na een burn-out. Dat je van uitgeput, naar moe kunt. Dat je van moe, naar energiek kunt gaan.

Waarom ben ik de juiste
persoon om je te helpen?

Ik help je in je denken, durven én doen. Ik ben jouw stok achter de deur.

Ik heb ontdekt dat het mijn kracht is om te luisteren, mogelijkheden bij een ander te zien én dit concreet voor een ander te maken. Het is echt iets waar ik goed in ben, maar vooral ook zoveel plezier in heb. Want wat is er fijner om bijna altijd fijn in je vel te zitten?

We zijn soms vergeten dat dromen waarmaken of struggles aanpakken moeite en tijd kosten. Sommige dingen kun je niet even snel doen. Zoals je waarschijnlijk ´tussendoor´ even snel je social media checkt, je banksaldo of je appjes. Dromen realiteit maken of uitdagingen aanpakken heeft rust, voorbereiding, moeite, tijd en aanmoediging nodig. 

Ademruimte.

Wat leuk dat je tijd voor jezelf hebt geboekt!
Ik neem contact met je op voor de meedenksessie of het 3-maanden-avontuur. 

liefs, Akketien
akketien@inelkseizoen.nl

Ha leuke jij,

Ja, ik boek tijd voor mezelf. 

Een portie denken, durven, doen kunnen we allemaal wel eens gebruiken. Daarom iedere maand inspiratie, van hoe doen anderen het tot quotes, vragen die je aan het denken zetten om meer een leven te leven dat bij jou past. 

denken, durven, doen bij jou thuis op de bank, dat is de verrassingsmail.

ontvang de verrassingsmail

Subscribe

Aanmelden Verrassingsmail

Almost there!

Free guide

You can embed an email signup form here by pasting the code for one in the blank "embed" box provided.

Ik help je vooral om je leven meer te leven op een manier die nu bij je past. 

Hoi, hier ben je dan. 

Misschien een beetje onwennig.

Dit berichtje is voor jou wanneer je eindelijk de moed bij elkaar geraapt hebt om aan de slag te gaan
- met dat verdriet dat er nog in je hart zit
- de dromen die je hebt
- de rust in je weken en in je hoofd
- of… vul maar in wat er nu in je opkomt.

Dat je dit nu aan het lezen bent, is misschien al heel wat voor je en roept allerlei gedachten of emoties op.

Een meedenksessie kan een tweede stap zijn om samen aan de slag te gaan. Weet dat het soms meer tijd kost om iets te doorleven of om dingen concreet in je leven beter te maken. Helemaal om te het echt te doen en vol te houden. Wil je dit niet alleen doen? Dan is het 3-maanden-avontuur wellicht iets voor jou.

KAN HET OOK ANDERS?
JA. HET KAN ANDERS.

Je bent jij met alles wat in je is
en met alles wat je gegeven is. 

ALLES IS MOGELIJK. JA,
OOK VOOR JOU.

ALLES ZIT AL IN JOU. HET IS EEN KWESTIE VAN ONTDEKKEN.

wat ik geloof

- Emma Woodhouse

"Using Jen's product has revolutionized my business. I doubled my email list based on the principles I learned just in the first week. Thank you for this amazing product!"

- Katherine Bennett

"I'm so happy I bought this product. Immediately, all my questions were answered and I was able to finally get the clarity and results I was looking for. Thank you!"

What They're Saying: