Je voelt aan alles dat je iets anders nodig hebt. Maar hoe zorg je dat je het ook echt gaat doen?

3-MAANDEN-AVONTUUR.

Akketien

Liefs,

Ik help je om dingen echt te doen.

Of je nu uitgeput op de bank ligt of barst van de energie. Jij en ik kunnen dingen gedaan krijgen. Alleen doen en volhouden is niet makkelijk. Hier kan ik je mee helpen.

Ik help je om stappen vooruit te zetten. Om keuzes te maken en hiervoor durven te gaan.

Hoe vaak blijven dingen enkel in je gedachten, blijf je het uitstellen of denk je dat het niet mogelijk is? Het kan zijn dat je vastloopt met een concreet project of droom die maar niet van de grond komt of mentale gedachten die je tegenhouden om het leven te leven waarvan je zó blij wordt. Ik denk dat we ons hier allemaal wel in herkennen.

Laten we samen aan de slag gaan!

Wat zou het voor jou betekenen als ik tijd en ruimte voor je vrijmaak en alle aandacht voor jou heb?

Wat doet het met je als je het niet alleen hoeft te doen?

Wat doet het met je als jouw belemmeringen wegvallen?

Wat je in je hoofd hebt bedacht, kun je eindelijk gaan doen!

 1. weet wat je nodig hebt, én hoe je dit kunt realiseren?
 2. weer perspectief hebt en dit weet vast te houden?
 3. bereikt wat je [anders] wilt doen?
 4. de balast kwijt bent van bepaalde struggles en bijhorende overtuigingen?
 5. keuzes maakt die écht bij jouw persoonlijkheid, verwachtingen en overtuigingen passen?
 6. vertrouwen in jezelf hebt, dat je nieuwe denk- en gedragspatronen kunt volhouden, aanpassen en zelf kunt creëren?


Hoe fijn zou het zijn als je ...

Wellicht wil je veel zelf doen of heb je juist behoefte aan wat meer tijd om te sparren. Misschien wil je een keer in real live afspreken of de mogelijkheid tot 24/7 contact? Het is allemaal mogelijk. Ontdek al scrollend welke optie jou het meest blij maakt. 

Het 3-maanden-avontuur bestaat uit verschillende gesprekken, voortgangbelletjes en inspiratiesheets. Je kunt kiezen uit twee opties. De ene met net wat meer contact en inspiratiesheets. Kies voor datgene wat jij fijn vindt en bij jou en de situatie vindt passen. 

Ik trek 3 maanden met je op om datgene te realiseren waar je zo’n behoefte aan hebt. Iets achterlaten en iets bereiken. Je hoeft het niet alleen te doen! We hebben regelmatig contact, zodat je jouw gedachten kwijt kunt, op koers blijft en écht je leven meer gaat leven zoals jij het wilt.

Dit doe ik voor jou.

Of check hier direct de opties!

- Brenda -

"Jouw talent om stappen op papier te zetten en daarmee overzicht te creëren is echt heel erg fijn. Tegelijkertijd help je me ook om ruimte in te nemen."

- Anoniem -

"Ik moet dit toch alleen kunnen. Dit is niet waar. Stel dat het makkelijker voor me is om het samen te doen. Waarom zou ik daar dan niet voor gaan?"

Fijne woorden

Misschien loop je vast privé en/of met je werk, ben je oververmoeid of wil je eindelijk van A naar B. Je wil naar een ander punt in je leven dan waar je nu bent. Je droom realiseren of je struggle concreet aanpakken.

Wil jij eindelijk van denken, naar durven, naar doen?

3-maanden-avontuur:
IN HET KORT.

IN HET KORT

Je kunt kiezen uit twee opties. Optie 1 is eigenlijk de basis en bestaat naast de intakesessie uit nog eens 2 meedenksessies van 1 uur. Tussen de sessies door check ik steeds even kort hoe het met je gaat, middels voortgangsbelletjes van ongeveer 10 minuutjes.

Wil je wel graag een keer live afspreken en o.a. meer tijd qua sessies, dan is optie 2 wat voor jou! We hebben dan nog eens 2 extra sessies (waarvan de laatste een check-up-sessie is), én alle sessies duren 1,5 uur! Bovendien kan 1 sessie naar keuze op een locatie plaatsvinden. Jij kiest welke. Dit kan de intakesessie zijn, een van de meedenksessies of de check-up-sessie. Ook kun je mij 24/7 mailen met urgente vragen en situaties die niet kunnen wachten. Ik bel je hierover dan zo snel als mogelijk terug.

Twee opties

Meedenksessies

We starten met een intakesessie waarin we jouw
3-maanden-avontuur bespreken. Vervolgens ga ik na ons gesprek aan de slag om jouw 3-maanden-avontuur op jou in te richten.

Intakesessie

Ongeveer 2 á 3 weken na de intakesessie hebben we onze eerste meedenksessie. In deze meedenksessie hebben we het over hoe het met je gaat, bespreken we afgelopen periode en kijken we naar de komende periode aan de hand van jouw persoonlijke punten die in de intake naar voren komen. In de daarop volgende maanden hebben we nog eens 2 of zelfs 4 sessies (afhankelijk van de gekozen optie).

Ontdek de opties

Het 3-maanden-avontuur levert je ontzettend veel voldoening op. Het is je namelijk gelukt! Eindelijk weer lucht in je leven. Je hebt het aan gedurfd. Het voelt weer goed qua tijd, energie en rust. Je weet wat je wel en niet wilt doen. Je durft hier vooruit te komen en keuzes in te maken. Je weet hoe je dit allemaal kunt aanpakken.

Je hebt dingen aangepakt, waarvan je dacht dat je het niet kon. Het heeft zelfs nog beter uitgepakt, dan gedacht. Je bent zo blij! Je weet beter wat bij je past en welke richting je opgaat.

Je weet hoe je nu concreet invulling kan geven aan datgene wat je belangrijk vindt.

Je zit weer lekker in je vel. Het ‘loopt’ weer lekker. Het klopt. Je kunt weer verder op jouw manier en tempo.

Je weet nu dat stilstaan absoluut geen achteruitgang is, maar broodnodig en fijn.


Over drie maanden herken je dit.

HET VERSCHIL

(

opties 1 & 2

Dit avontuur is er voor jou. Iedere twee weken tussen de meedenksessies door check ik even kort hoe het met je gaat. Soms lukt het namelijk niet altijd om zelf ‘aan de bel’ te trekken. Daarom bel ik jou even 10 minuutjes. 

VOORTGANGSBELLETJES

(

In de eerste meedenksessie pakken we op waar we bij de intake gestopt zijn. We bespreken het verloop tussen de intake en deze sessie. Ook deel ik mijn ideeën voor jouw persoonlijke 3-maanden-avontuur. We duiken dieper in op je gedachten, je overtuigingen en gedrag. Vervolgens kijken we naar komende maand: waar mag jij je op focussen en welke stappen in je dagelijks leven horen hierbij? Je krijgt dit vervolgens overzichtelijk per e-mail, zodat je er nog eens naar kunt kijken als reminder.

MEEDENKSESSIE 1

opties 1 & 2

(

(

We starten met een intakesessie waarin we jouw 3-maanden-avontuur bespreken. Waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken? Welke gedachten, overtuigingen en gedrag hoort hierbij? We brengen dit in kaart aan de hand van jouw verhaal [lucht je hart!] en de antwoorden die je geeft op mijn vragen. Vervolgens ga ik na ons gesprek aan de slag om jouw 3-maanden-avontuur op jou in te richten. [Met o.a. aandachtspunten, mogelijkheden, stappen en planning waar nodig]

INTAKESESSIE

opties 1 & 2

3-maanden-avontuur:
UITGEBREID.

UITGEBREID

(

― ALLEEN BIJ OPTIE 2 ―

Lukt het om aan de slag te gaan met wat we in de vorige sessie hebben besproken? Hoe ervaar je het om dit concreet in je dagelijks leven te zien [en te doen]? Wat gaat goed en waar loopt het stroef? We kletsen over afgelopen weken en kijken weer vooruit. Wat heb je nodig om de komende maand te realiseren wat je voor je ziet?

EXTRA:
 • Samen aan de slag met inspiratiesheets. Samen invullen en jouw vragen beantwoorden.
 • Deze [of een andere sessie naar keuze] kan ook LIVE!

MEEDENKSESSIE 3

optie 2

(

(

We kijken hoe het nu met je gaat. De sessies zijn er voor jou, dus lucht vooral je hart. We blikken terug op afgelopen maand. Hoe heb je dit ervaren? Waar liep je tegenaan en hoe kan dit makkelijker voor je worden? We kijken ook naar de komende maand. Waar ga je mee aan de slag [en wat laat je achter je]? En hoe gaan we dit concreet maken in je dagelijks leven? Ik bel je over 2 weken weer even.

MEEDENKSESSIE 2

opties 1 & 2

(

[op locatie]

  ALLEEN BIJ OPTIE 2 

Ongeveer 3 maanden na afronding van jouw drie-maanden-avontuur, hebben we een check-up-sessie. Waar sta je nu? Hoe heb je de afgelopen maanden ervaren? Zit je nog op de weg en plek waar je wil zijn? Of zijn er dingen die je wilt aanpakken? Ben je tevreden? Hoe gaat het nu écht met je?

CHECK-UP-SESSIE

optie 2

(

(

In deze laatste feestelijke meedenksessie bespreken we natuurlijk de afgelopen maand. We evalueren en kijken vooruit. Welke processen heb je doorgemaakt? Lukt het je om datgene wat je wilt bereiken in stappen concreet te maken in je dagelijks leven? Welke gedachten, overtuigingen en gedrag gaan je gemakkelijk af? Waar wil je nog een sprong in maken? Wat heb je nu nodig voor de komende tijd? Ook vieren we in deze sessie waar je nu staat ten opzichte van 3 maanden geleden!

LAATSTE MEEDENKSESSIE

opties 1 & 2

(

|

  ALLEEN BIJ OPTIE 2 

Je kunt me 24/7 mailen met urgente vragen en situaties die niet kunnen wachten. Omdat je even niet weet wat je moet doen, even je hart wilt luchten of een vraag wil stellen. Zodat jij op dat moment weer verder kunt. Op mijn eerstvolgende werkdag bel ik je hierover terug.

24/7 vragen stellen

Alles zit al in je. Het is alleen een kwestie van ontdekken.

Dit geeft overzicht en rust. Duidelijk weten waar je naar toe werkt. Passend bij wie jij bent en jouw situatie. Stappen zetten op jouw tempo [of het tempo waar je naar toe wilt groeien]!

Persoonlijke planning

Persoonlijk stappenplan

Overige tastbare producten die je ontvangt bij het 3-maanden-avontuur zijn:

In je 3-maanden-avontuur krijg je verschillende inspiratiesheets met onderwerpen die je inspireren en bemoedigen. Waar je zelf mee aan de slag kunt gaan, en die je er na jouw 3-maanden-avontuur nog eens bij pakt.

Inspiratiesheets

Extra extra

Extra extra extra

EXTRA waarde

- Flavia -

"Je plaatst het allemaal in perspectief, puzzelstukjes komen op hun plaats. Ik heb zelfs een week vakantie gefixt voor na volgende week. Even wat ruimte creëren."

- Brenda -

"Ik vergeet niet meer dat je de eerste keer cadeautjes had klaar liggen. Daarmee heb je tastbaar gemaakt wat je met je gedachten en visie al had gezien."

Fijne woorden

Prijzen zijn exclusief BTW voor ondernemers.

In 2 of 3 termijnen betalen is mogelijk.

549,-

Euro

EXTRA'S
+ een LIVE sessie.

+ 24/7 jouw vragen stellen.
+ een check-up-sessie.
+ extra lange sessies
+ meer inspiratiesheets
 • inspiratiesheet 'Ademruimte'
 • inspiratiesheet 'Focusplan'
 • inspiratiesheet 'Stappenplan'
 • inspiratiesheet 'Hoe maak ik ruimte?'
 • inspiratiesheet 'Van onrust naar rust'
 • 6 gesprekken van 1,5 uur: intakesessie + 4 meedenksessies [waarvan 1x live] + check-up-sessie
 • stappenplan + planning
 • 4 voortgangsbelletjes
 • 24/7 contact

optie 2

249,-

Euro

 • inspiratiesheet 'Ademruimte'
 • inspiratiesheet 'Focusplan'
 • inspiratiesheet 'Stappenplan'
 • 4 gesprekken van 1 uur: intakesessie + 3 meedenksessies
 • stappenplan + planning
 • 2 voortgangsbelletjes

optie 1

3 Maanden lang loop ik met je mee om van punt A naar punt B te komen. Oftewel, datgene waar jij verandering in wilt zien gaan we aanpakken. Niet meer vastlopen, maar weer huppelend door je dagen.

3-maanden-avontuur:
DE OPTIES.

DE OPTIES

Aanmelden 3-maanden-avontuur

Akketien

Liefs,

Je aanmelding is ontvangen. Je krijgt van mij z.s.m. een e-mail met verdere details, onder andere over het intakegesprek en de termijnen waarin je wilt betalen. Én je ontvangt je eerste inspiratiesheet!

Woehoe, je avontuur is begonnen!

Aanmeldformulier

Yes, ik meld me aan voor een 3-maanden-avontuur.

De intakesessie is 2 á 3 weken voor de eerste officiële meedenksessie. Een intake kan soms intens zijn (zowel met een enorm enthousiasme of rauwe emoties). Daarom is het fijn om tijd te hebben om het besprokene te laten landen. En eventueel al aan de slag te gaan met nieuwe inzichten. Na onze intake kan ik een goede inschatting maken wat jij precies (qua inhoud) nodig hebt en ga ik dat voorbereiden en inplannen in mijn agenda.

De meedenksessies zijn via Zoom. Je krijgt van mij een link, zodat je gemakkelijk via je jouw laptop/tablet vanuit je eigen omgeving jouw dingen kunt delen. Geen tijd en energie kwijt aan gereis en je kunt zelfs in je pyjama verschijnen😉. En die livesessie (optie 2) plannen we op een moment wanneer jij er behoefte aan hebt. Dit kan de intakesessie zijn, maar ook 1 van de meedenksessies of de check-up-sessie. Het is allemaal mogelijk.

Wil je wel graag live afspreken en o.a. meer tijd qua sessies, dan is optie 2 wat voor jou!

Wil je een langer avontuur dan 3 maanden? Meer meedenksessies, meer tijd om iets te bereiken met meer livesessies? Dan is het half-jaar-avontuur misschien iets voor jou. Bij interesse mail je naar akketien@inelkseizoen.nl

Bij optie 2 kun je mij 24/7 mailen met urgente vragen en situaties die niet kunnen wachten. Op mijn eerstvolgende werkdag bel ik je hierover terug. Ik werk niet full-time, en zal daarom niet altijd meteen de volgende dag kunnen reageren.

Handig om te weten.

PRAKTISCHE INFO